https://www.globallshare.com/en-gb/2771009.html1
 
             
BEST PTC

- Neobux
- Probux
- Grandbux
- Leaderbux
- Paidverts
- Ojooo
- Scarletclicks
- Oneworldbux
- Cupbux
- Clixsense
- Easyhits4u

Top lista najboljih

1. Neobux
2. Probux
3. Grandbux
4. Leaderbux
5. Scarletclicks
6. Ojooo
7. Paidverts
8. Oneworldbux
9. Cupbux
10. Easyhits4u
11. Clixsense

 

 3

5

6

777

 

GAS - GLOBALLSHARE

https://www.globallshare.com/en-gb/2771009.html

 

 Zaradite dnevno izmedju 20 i 40$ do 20.10.2014.

Ovo je procenjena vrednost 1 akcije odnosno 1 share u $  . Zaradite 1share dnevno. Procenjuje se da ce dividenda iznositi oko +- $ 2,5 / 1 udeo(akcija) mesecno . Više Share, više novca. Pridružite mi se i zaradite svoje akcije i dividende.

Globallshare ce predstavljati pravu konkurenciju cuvenom Facebook-u!!! 2

Koristite sledeću vezu da pozovete svoje prijatelje na društvenom umrežavanju GlobAllShare. . Vaš link pozivnicu možete da delite tako što ćete kliknuti na SHARE-dugmadi .Sve što treba da uradite je da pozovete svoje prijatelje i poznanike da se uclane u GlobAllShare . Ako ste pozvali 5 vaših prijatelja uspešno, dobićete 1 GlobAllShare odmah. Akicje možete dobiti i nakon toga kada neko od vasih poznanika pozove svoje poznanike na uclanjenje, kroz 7 nivoa svako od vaših prijatelja uspesno realizuje 5 pozivnica takođe ćete dobiti više 1 GlobAllShare udeo. Od 20/10/2014 GlobAllShare širom sveta društvena mreža će biti na raspolaganju i isplata dividendi nakon počinje kao i eventualna trgovina akcijama GAS .

7

Morate da aktivirate svoj GAS-Vorld nalog ako nameravate da steknete besplatne akcije.

Ako niste zainteresovani za besplatne akcije, možete inaktivirati svoj GAS-Vorld račun u bilo kom trenutku. Ako ste inaktivirati svoj GAS-Vorld račun, vaši stecene besplatne akcije neće biti izgubljene. Možete ponovo da aktivirate svoj GAS-Vorld račun u bilo kom trenutku.

Treba napomenuti da korisnici mogu steći GlobAllShare akcije samo u toku mandata pred-organizacije u skladu sa njihovim performansama, dakle, na svetskom nivou pokretanja preduzeća samo oni će imati akcije kojima su doprineli razvoju GlobAllShare.

4

Nakon lansiranja GlobAllShare možete ponuditi svoje akcije na prodaju GAS, za koju možete da popunite najbolju cenu dana. Možete ponuditi sve svoje akcije ili samo deo njih za prodaju.

Možete kupiti više akcija od drugih korisnika, tako da možete da zaradite još više od dividendi mesečno. Možete platiti za akcije iz svojih mesečnih dividende nakon pokretanja.

Akcije koje ponudite za prodaju ili vaš zahtev za kupovinu akcije će biti vidljivi za svakog korisnika GlobAllShare širom sveta.

Nakon početka poduhvata GAS dalje akcije neće biti izdavane, tako da akcije mogu da se kupe isključivo od onih koji su bili uključeni u globalnu pred organizaciju uspostavljanja mreže i zato su dobili akcije za njihov doprinos.

1

Zatvaranje pre-organizaciju i kraj emisije akcija

Globalno lansiranje: Raspored
10/20/2014: Zatvaranje pre-organizaciju i kraj emisije akcija

10/22/2014: Begin- otvaranje Share računa

11/30/2014: Finish- kraj perioda za otvaranje računa

12/02/2014: Begin- trgovanje akcijama GAS (kupovina / prodaja)

01/02/2015: Begin -kreditiranje oddividendi za gas akcije (isplata na mesecnom nivou)

.

Za pridruzivanje drustvenoj mrezi Globalshare klikni ovde

 

 

     1

za englesku verziju kliknite ovde

for english click HERE en

 

Free counters!

1

 

Free counters!

 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
   
Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Payoneer

Libertagia

Whitepinsplus