1payza1
 
             
BEST PTC

- Nsebux
- Neobux
- Probux
- Leaderbux
- Paidverts
- Ojooo
- Goldenchase
- Shbux
- Cupbux
- Clixsense
- Easyhits4u

Internet banke :

29

34

56

78 

 

 

 

Pre nego pocnete sa kliktanjem morate da otvorite nalog na nekom od sledecih sajtova :Payza.com, Neteller.com i Paypal.com kako bi ste zaradu sa svih sajtova slivali na neki od tih racuna. Neophodno je da na tim nalozima ostavite vase ispravne podatke da bi mogli podici novac cekom ili putem narucene bankovne kartice...

OTVARANjE RAČUNA NA INTERNETU – PAYZA PROCESOR

5Otvaranje računa u internet banci Payza je veoma lako. Potrebno je pratiti korake koji su dati u nastavku i unositi isključivo tačne podatke o sebi! Kada završite proceduru otvaranja Payza računa (Payza account), u daljem radu strogo voditi računa o tajnosti vaše lozinke (passworda) i PIN-a (četvorocifreni broj po vašem izboru) i nikako ih nemojte bilo kome slati mailom ili na drugi način! Poželjno je da svoj Payza račun što pre verifikujete, jer ozbiljni sajtovi vam neće dozvoliti transakciju na sajt i sa sajta na neverifikovani račun! Ukoliko imati problema sa verifikacijom Payza računa, javite se da sagledamo problem i pomognemo! Nikada se ne prijavljujte na svoj Payza račun preko linkova iz mailova koje ćete možda dobijati na svoju mail (posebno ukoliko vam traže unos passworda i PIN-a).
Da bi počeli, potrebno je da kliknuti na link (pritisnite na tastaturi Ctrl + kursorom miša pređite preko donjeg linka):

payza

 
Top lista najboljih

1. Neobux
2. Probux
3. Nsebux
4. Leaderbux
5. Goldenchase
6. Ojooo
7. Paidverts
8. Shbux
9. Cupbux
10. Easyhits4u
11. Clixsense


Da se registrujete na Payza, odnosno otvorite nalog kliknite ovde ili na link ispod

https://secure.payza.com/?xV5fNfFtjmc7tqjmLRrT%2fJ3uWC%2bf51XcNrJVAiM5IX4%3d

Kada to učinite otvoriće vam se stranica koja izgleda kao na sledećoj slici, a na toj stranici trebate kliknuti na Sign-up (na slici je uokvireno pravougaonikom crne boje, na desnoj strani, u gornjem uglu).

 

Kada kliknete na Sign-up, otvoriće vam se stranica, na kojoj vas je Payza procesor već registrovao da ste iz Srbije (ukoliko ste iz Srbije, ili će već pisati naziv vaše države ako niste iz Srbije). Ukoliko se to nije desilo, trebate izabrati svoju državu iz padajućeg menija Select your country. Zatim prihvatite već predloženi tip računa Personal Pro klikom na Select. Stranica izgleda kao što je prikazano na slici

 

Posle izvršenog izbora države i tipa računa, otvoriće vam se stranica na kojoj trebate uneti tačne podatke o sebi.
Tačnost podataka je bitna zbog povezivanja vašeg Payza račun sa vašim deviznim računom koji imate ili ćete otvoriti u nekoj banci, u vašem okruženju.

 

Kada završite sa unosom traženih podataka, korak po korak (Step 1, Step 2 i Step 3) dobićete verifikacionu poruku na e-mail koji ste dali prilikom popunjavanja podataka. Potrebno je da je otvorite i kliknete na verifikacioni link koji vam je poslao Payza procesor, jer na taj način dokazujete Payza-i, da ste upravo vi otvorili Payza račun i da to nije uradilo neko drugo lice umesto vas!


Vaš Payza račun je vezan za vaš e-mail i sva buduća korespodencija između vas i Payza-e će da se obavlja upravo na taj način. Potrudite se da što pre verifikujete svoj Payza račun, jer ćete tako imati manje problema kada budete zahtevali isplatu zarađenog novca sa sajta na vaš Payza račun.
Prijava na vaš Payza račun – Payza account, vrši se na stranici koja izgleda kao i stranica za prijavu registracije, s tom razlikom što sada trebate samo kliknuti na Login.

Tada će vam se za prijavljivanje (Login) otvoriti sledeća stranica koja izgleda kao na sledecoj slici na kojoj je potrebno da unesete svoju e-mail adresu, svoj password i kliknete na Login.
Posle ovoga ste prijavljeni na vaš Payza račun – Payza account.

Samo je jos ostalo da zaradite novac i da ga prebacite na vas PAYZA racun ...

 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
   
Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Payoneer

Libertagia

Whitepinsplus

 

Free counters!