1:1 Traffic ExchangePopular 1:1 Traffic Exchange
 
             
BEST PTC

- Nsebux
- Neobux
- Probux
- Leaderbux
- Paidverts
- Ojooo
- Grandbux
- Scarletclicks
- Cupbux
- Clixsense
- Easyhits4u

 

Free counters!

http://www.paidverts.com/ref/RaDe

1

2

my

matrix

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu1umBDUYGOruiwJkVYuma8HG5_0_2EbTOamRpqmGCXVFZ_2Pw

 

 

8

 

 

Easyhits4u je takodje jedan od vecih sajtova koji nude klikove za novac, odnosno odličan je za surfovanje, svakim klikom dobijate kredite koje koristite za postavku svojih llinkova, banera, tekstova. Preporučujem ga za samoreklamiranje...u ovom momentu vec sada ima preko 860.000 clanova i svakodnevno ih je sve vise i vise.

registracija za Easyhits4u kliknite ovde

EasyHits4U je elitni sajt rotator-generator internet saobraćaja za web sajtove. Na EaszHits4U možete reklamirati jedan ili više svojih web sajtova, splashpage-ova, banera ili tekstualnih linkova ka vašem web sajtu. Isplate vrši na PayPal i Payza internet banke kada sakupite minimalnu sumu a to je uvek 3 $. Na isplatu ćete čekati ne duže od 5 radnih dana.
Radi na principu razmene internet saobraćaja tj. koliko vi odgledate drugih sajtova na EasyHits4U toliko ćete dobiti poseta svojim web sajtovima postavljenim za reklamiranje kod njih. Pored toga zaradićete i novac. Za svakih 500 pregledanih sajtova-reklama zaradićete 0,15 $. Uz zaradu dobicete besplatno reklamiranje vašeg web sajta .

 

Prijavljivanje na Easyhits4u

kliknite na baner ispod a zatim pratite uputstvo, jednostavno je...

Unique 1:1 Traffic ExchangeKlikom na gore navedeni baner doćićete na naslovnu stranicu EasyHits4U.

9

Kliknite na dugme Sign up gore desno pojaviće se ekran za registraciju kao na slici ispod.

8

Popunite tražene podatke, unesite verifikacioni kod i kliknite dugme Get started.
Za par sekundi na vaš e-mail koji ste ostavili prilikom registracije , stićićemail od EasyHits4U sa linkom za verifikaciju.

Klikom na taj link verifikovali ste vaš nalog na EasyHits4U i sada ste na stranici za ulaz - Login kao na slici ispod. Unesete svoje korisnicno ime ili mail i lozinku (Password). Savetujem vam da kod lozinke koristite kombinaciju velikih i malih slova kao i brojeve.

7

Jos je samo ostaloda kliknete na zeleno dugme ENTER i ulazite na sajt.

5

Pocetak rada na sajtu -"surfovanja"

Da biste zaradili credite uz pomoc kojih cete kasnije moci da se sami reklamirate dovoljno je samo da kliknete na Start Surfing i da kad se otvori nova strana sacekate da istekne 20sec i onda da uparite 2 ista simbola od ponudjenih 5.4i automatski krece sledeca reklama . Nakon svakih odgledanih 25 reklama - blok reklama- pojavice vam se poruka CLEIME REWORD, na sta cete obavezno kliknuti i dobiti jos nagradne credite ,banere, text ili surf ticket. Što je veći broj sajtova koje odgledate nagrade su sve vrednije i vrednije.

.

3

Kada se ulogujete na vaš EasyHits4U nalog videćete meni sa leve strane .Tu postavljate Vas sajt, baner (15 komada) ili tekstualne reklame.

6

U bilo kom momentu mozete konvertovati (conversion)bilo sta sto trenutno imate, credite u banere, text ads u banere, ....

Da bi podesili vaš web sajt koji želite da reklamirate kliknite na opciju MY SITES sa leve strane naloga., a potom kliknite na ADD A NEW SITE. Zatim u polja unesite ime sajta, adresu sajta i jezik sajta. Kao Basic member imate na raspolaganju da postavite 15 sajtova koje cete reklamirati i imate mogucnost da kada imate više njih podesite koliko kredita želite da odmah bude pripisano za reklamiranjekog sajta sajta a koliko da čuvate u rezervi za druge sajtove. Po defaultu odnos je 50-50.

Kada unesete sve sto zelite i spremni ste za reklamiranje kliknite na ADD SITE dugme na dnu vašeg naloga.

Tokom dana možete videti neograničen broj reklama i tako sebi zaraditi neograničen broj kredita za reklamiranje vašeg sajta i naravno na svakih 1000 pregledanih reklama zaradićete 0,30 $.
Naravno kao i kod svih sllicnih sajtova pozeljno je i da učlanite i nekog referala i nakon što i on pregleda prvih 100 sajtova zaradićete 0,10 $ od njega i još plus odredjeni procenat od njegovih kredita za reklamiranje od svakog pregledanog sajta.

Kada sakupite 7.95$ mozete unaprediti vas nalog i Premium . Clanarina je na mesecnom nivou i kao beneficiju dobijaćete bonus kredite za reklamiranje i skratiće se vreme trajanja reklama koje gledate. Ovu nadogradnju vam ne preporučujem dok dobro ne razradite svoj internet posao.

Da biste se besplatno učlanili na EasyHits4U kliknite na baner: Traffic Exchange with 860,000+ members

 

 

 

 
Top lista najboljih

1. Neobux
2. Probux
3. Nsebux
4. Leaderbux
5. Grandbux
6. Ojooo
7. Paidverts
8. Scarletclicks
9. Cupbux
10. Easyhits4u
11. Clixsense

 

1

3


http://www.neobux.com/?r=ankicmilan

http://wad.ojooo.com/bs.php?lng=en&u=504336

matrix

1

my

2

3

4 

5

6 

7 

8 

9

Free counters!


 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
   
Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Payoneer

Libertagia

Whitepinsplus