Let me show you how!
 
             
BEST PTC

213

Top lista najboljih

1. Neobux
2. Trafficmonsoon
3. ACX
4. Paidverts
5. Mypayingads
6. Clixsense


 

PaidVerts

Play Games

 

 

Free counters! 

 

POSAO OD KUCE - WORK FROM HOME

UVODNA REČ :

Pocnite bez ulaganja!! Odličan dodatni posao od kuće.

Zarada na internetu je nešto novo na ovim prostorima. Mnogi o tome nemaju pravu informaciju pa zbog toga najčešće rad i zaradu na internetu smatraju prevarom, gubljenjem vremena i sl.

Zaradjujemo klikajući na reklame, tj, otvorimo reklamu, pričekamo da prodje od 3 do 30 sekundi i kada istekne taj period , pojavi se mala kvačica da je sve ok ili se pojave brojevi koje treba da uparite, zatim zatvorite reklamu i otvorite drugu. Svaki dan dobijete 10-20 novih reklama, u zavisnosti koji sajt posecujete. Po svakoj reklami dobijete od 1 cent do nekoliko desetina centi... i tako sakupljate novac. Vec posle skupljenih 5 ili 10 dolara mozete ih prebaciti na svoj racun.

Prilikom registracije dobijete link preko kojeg možete pozvati REFERALE, uz njihovu pomoć ostvarićete extra profit. Takodje možete iznajmiti ili kupiti referale.

Ja vam savetujem da budete uporni i pametno da uložite svoj novac koji zaradite kliktanjem i za par meseci doćićete do momenta da vam je zarada od 100-500 dolara mesecno! Naravno sve je lakse i brze ako zelite da ulozite neki sopstveni novac kojim raspolazete.

Bilo kakvo pitanje ili su vam potrebne dodatne informacije mozete slobodno pisati na:

pitanja@posao-odkuce.com

za englesku verziju kliknite ovde ili za banere HERE for english click HERe

Pre nego pocnete sa kliktanjem morate da otvorite nalog na nekom od sledecih sajtova :Payza.com, Neteller.com i Paypal.com (koji trenutno ne funkcionise za isplate u Srbiji) , kako bi ste zaradu sa svih sajtova slivali na neki od tih racuna. Neophodno je da na tim nalozima ostavite vase ispravne podatke da bi mogli podici novac cekom ili putem narucene bankovne kartice...

 

BANNER 468*60

Neobux

 
Konvertor
1
Prebacite latinicu u cirilicu i obrnuto
Monday, January 18, 2016 5:15 PM

INTERNET BANKE

29

34

56

78

Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Globallshare

Payoneer


 

 


..... IZBOR NAJBOLJIH SAJTOVA ZA ZARADU
NEOBUX 1x1.trans Legit PTC List

Neobux

Neobux Je najbolji PTC sajt osnovan 2007.proverno isplacuju i jedan od mojih omiljenih, dnevno na njemu možete sami zaraditi samo kliktanjem do 0,20 $ + na referale ako ih imate, dnevna zarada može dostići 2-3 dolara (u mom slučaj-u). Neobux ima neverovatno dobru podršku i sve je popularniji u svetu online zarade jer je sigurna isplata.Možete čak dobiti i masterkarticu preko koje ćete podizati keš. Minimum za podizanje je 2 $...

za dobru isplatu dugogodisnjeg clana pogledajte ovde

registracija za Neobux. kliknite ovde


PAIDVERTS 1x1.trans Legit PTC List

231

Paidverts je jedan od mojih naj omiljenih sajtova, malo je poseban, da bi odgledao reklamu prvo moras odstikliras 3 reda neke reklamne poruke, tada otvara link i ti zaradjuješ novac, minimalna isplata je 1$ a dnevno dobijate 8 linkova + 8BAP linkova, koji su veoma bitni za podizanje zarade od reklame, mozete dobiti i reklamu od 50$. .Odlicna je zarada. Takodje,registrovanjem automatski postajete clan mytrafficvalue.com gde mozete dalje plasirati zaradjeni novac kroz MTV gde za svaki 1$ dobijate 1.86$ posle 2 3 meseca ili kupovinom akcija - share..

.

1

registracija za Paidverts kliknite ovde

Paidverts je nastao iz Mytrafficvalue tako da zarada sa Paidvertsa automastski se prenosi na Mytraffic i obrnuto. Na mMytraffic imate puno opcija za dalje ulaganje kroz berzu-kupovinom akcija ili u druge programe koji na duze staze takodje donose prihod.

TRAFFICMONSOON 1x1.trans Legit PTC List

Zaradite klikajuci + neverovatnih 100% od vasih referala i na sve to isplata u par sekundi .... Neverovatna isplata i zarada, na kupljn paket od 50$ svakodnevno vam se vraca po 1$ narednih 55 dana, sto znaci da zaradjujete 5$ po paketu + za taj kupljni paket imate 1000 poseta nekom vasem sajtu, zar nije sjajno em se reklamirate em vam se ulozeni novac vraca uz kamatu od 10%.... Trenutno se otvara TM banka u Dubaiju koja ce imati svoju master karticu pomovu koje cete moci lakse da dodjete do svoje zarade uz minimalne provizije ...

dokaz isplate http://prntscr.com/9row0d

Jednostavno kliknite na SLIKU ISPOD

1 Trafficmon Join Now

 

registracija za Trafficmonsoon kliknite ovde 

1


1

ZA JOS MOGUCNOSTI ZARADE KLIKNITE NA SLIKU ISPOD

Top PTC

Free counters! 

123456

 

za englesku verziju kliknite ovde

for english click HERE

1


 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
   
 

 

 

 

1

 

2

8

7

8

6

Traffic Exchange with 820,000+ members

5