2
 
             
BEST PTC

- Neobux
- Probux
- Grandbux
- Leaderbux
- Paidverts
- Ojooo
- Goldenchase
- Oneworldbux
- Cupbux
- Clixsense
- Easyhits4u

Internet banke:

paypal_logo

26

34

57

89


 

 

 

Free counters! 

 

Neobux - kralj PTC sajtova

 

NEOBUX - KING PTC

 

registracija za Neobux.to kliknite ovde

 
Top lista najboljih

1. Neobux
2. Probux
3. Grandbux
4. Leaderbux
5. Goldenchase
6. Ojooo
7. Paidverts
8. Oneworldbux
9. Cupbux
10. Easyhits4u
11. Clixsense

http://www.neobux.com/?r=ankicmilan

1.PRIJAVA - REGISTRACIJA NA SAJT NeoBux

 

2. Način zarade na sajtu NeoBux

 

3. ZAHTEV ZA ISPLATU ZARADE
sa sajta NeoBux

4.PRORAČUN ZARADE na NeoBuxu

456

 

 1.PRIJAVA - REGISTRACIJA NA SAJT NeoBux

U ovom delu ću da vam objasnim proceduru prijave na sajt Neobux. Prijava besplatna! Odabrao sam baš njega, zbog toga što su pouzdani i uredno isplaćuju zarađeno, a i vrlo su sigurni (bezbedni) za vaš rad, odnosno maksimalno štite vaše podatke koje dajete prilikom vaše registracije. Naravno, ukoliko želite da dostignete maksimalnu zaradu na svakom od PTC sajtova, neophodno je da izvršite nadogradnju članstva, odnosno kupite status (Gold ili Premium), ali nikako to nemojte činiti odmah! Sačekajte da vaša zarada kao Free člana postane stabilna i da stvorite uslove, da upravo od te vaše zarade možete sebi da podignete nivo članstva!

Da bi se registrovali na sajt NeoBux, pritisnite Ctrl i kursorom miša dođete na link http://www.neobux.com/?r=ankicmilan ili jednostavno kliknite ovde.
Otvoriće se stranica kao na slici, a zatim treba kliknuti na (jednu od ponuđenih opcija) opciju sa natpisom Register (Register Now).

slika 1

Kada kliknete na opciju Register, otvoriće se nova stranica koja služi za unos vaših ličnih podataka i vašu prijavu – registraciju na sajt NeoBux. Predlažem da u podnožju ove stranice pronađete opcije Terms of Service i Help, da prevedete i pročitate uslove sajta koje ćete vašom prijavom prihvatiti! Ne zaboravite da ovaj sajt trenutno ima preko 30.000.000 članova i da se taj broj stalno povećava! Baš zbog toga što ima mnogo članova (daleko više od svih drugih, a verujem da svi drugi zajedno nemaju toliko članova), sajt NeoBux ima veoma stroge uslove za prijavu, za sam rad na sajtu i na kraju za isplatu zarađenog novca na vaš Payza ili Neteller račun. Zato vam predlažem da dobro upamtite šta sme a šta ne sme da se radi kada je ovaj sajt u pitanju.

slika 2

Na ovoj stranici nemorate da unosite vaše ime, već Username (neki nadimak koji vi volite), Password, ponovo unosite Password radi potvrde, vašu e-mail adresu, vašu e-mail adresu za Payza account (ili PayPal account), godinu vašeg rođenja, verifikacioni kod (cod – čine pet slova). Pre nego što kliknete na continue, morate čekirati kvadratić ispred natpisa I declare to have read, understood, and accepted the Terms of Service, kojim potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatate uslove koje je propisao sajt NeoBux. Zbog bezbednosti savetujem vam da unesete password sa kombinacijom velikh i malih slova i brojeva:; na primer Milan2014
Dalja procedura je takva, da ćete dobiti e-mail poruku sa linkom za potvrdu vaše registracije i dobrodošlicu na sajt NeoBux. Takođe, možete uneti podatke o sebi na za to predviđenoj stranici..

Možda se pitate, zbog čega se sajt NeoBux tako strogo drži propisanih pravila i zbog čega je spreman da vam suspenduje nalog, čak i trajno. Da naglasim, da je suspenzija naloga neminovna, ako se registrujete na sajt a potom u narednih 72 sata ne otvorite niti jedan oglas. Privremena suspenzija naloga je izvesna ako ne kliknete ni na jedan oglas u periodu od 30 dana a trajna suspenzija ako ne kliknete niti jednom u periodu od 60 dana. Podatke o vašoj registraciji i suspenziji čuvaju u bazi podataka i nemojte pokušavati da se ponovo registrujete sa istog računara, sa istom e-mail adresom, istim ličnim podacima i sl. Možda i uspete da se ponovo registrujete i da neko vreme radite, ali kada zatražite isplatu zarade, opet ćete biti suspendovani! Jednom rečju, sa ovim sajtom radite veoma pošteno i oprezno!
Važno je znati da sajt NeoBux, svakom standard članu računa da je imao 4 klika – od otvaranja samo narandžastih oglasa, bez obzira što ćete vi u toku dana dobiti priliku da otvorite i preko 20 oglasa. Za Gold člana (najviši nivo članstva) broj klikova je 6.
A evo i zbog čega je tolika njihova zaštita! Obratite pažnju na moguću minimalnu i maksimalnu zaradu na sajtu NeoBux!
Ukoliko ste Standard član, imate direktnih ili ste kupili 25 saradnika – referala i svi dnevno otvore samo 1 oglas (imaju jedan klik), vaša minimalna zarada je $60.23 za godinu dana! Sa povecanjem referala i nadogradnjom to se pretvara u mesecnu zaradu ili cak i vise...

slika 3

Ako ste Gold član (sa ultimate paketom članstva), imate što direktnih što kupljenih 4.000 saradnika – referala i svi dnevno otvore maksimalni broj oglasa – imaju 6 klikova, vaša maksimalna zarada je $87,709.50 za godinu dana. Sve zavisi od vas i vase aktivnosti i upornosti.

slika 4

 

2. Način zarade na sajtu NeoBux

Da biste radili i zaradite na sajtu NeoBux (NB), potrebno je da otvarate oglase – reklame. Kada se prijavite na vaš nalog čekaće vas određeni broj oglasa – reklama, a tokom dana se može pojaviti još oglasa na koje možete kliknuti.

Slika 5

Kada kliknete na oglas – reklamu, pojaviće se krupna crvena tačka ili ukoliko je neki praznik onda će umesto tačke biti neki prigodni simbol. Za Novu godinu su to bili jelkica, Deda Mraz, Sneško, ukrasna kugla, neki poklon... Zatim će se otvoriti nova stranica i počeće da teče vreme predviđeno za njeno gledanje, kao što je prikazano na donjoj slici.
Protok vremena možete da pratike u dnu oglasa, jer se on beleži žutom, a kasnije zelenom linijom koja ispunjava donji deo slike na monitoru.

Da biste bili plaćeni za gledanje otvorenog oglasa – reklame, morate sačekati da istekne vreme koje je predviđeno (možete i da ne gledate otvorenu stranicu), a potom, kada se pojavi obaveštenje da ste plaćeni za gledanje oglasa „Advertisement validatet!“ kliknite na pravouganik desno od tog obaveštenja sa natpisom „Close“. Zatvoriće se otvorena stranica a vi potom možete otvoriti naredni oglas – reklamu.
Obaveštenje izgleda kao na slici


sLika 6

Da biste bili plaćeni za gledanje otvorenog oglasa – reklame, morate sačekati da istekne vreme koje je predviđeno (možete i da ne gledate otvorenu stranicu), a potom, kada se pojavi obaveštenje da ste plaćeni za gledanje oglasa „Advertisement validatet!“ kliknite na pravouganik desno od tog obaveštenja sa natpisom „Close“. Zatvoriće se otvorena stranica a vi potom možete otvoriti naredni oglas – reklamu.
Obaveštenje izgleda kao na slici gore

Za gledanje oglasa – reklama na sajtu NB, kao Standard member bićete plaćeni $0.001 + 1 bonus poen (NeoPoints). Bonus poen se ne dobija i za gledanje AdPrize oglasa. Bonus poeni su vam bitni zbog produženja vremena iznajmljivanja referala. Kupovina jednog referala je po ceni od $0.20. Produženje vremena iznajmljivanja referala za 30 dana košta $0.20 i potrebno je imati 240 NeoPointsa. Produženje vremena iznajmljivanja jednog referala može ođednom najduže biti 240 dana a to trenutno košta $1.09 i potrebno je imati 1453 NeoPointsa!
Za gledanje AdPrize oglasa dobijaju se nagrade iznenađenja! Te nagrade su različite vrednosti i mogu biti u NeoPoints-ima, od 10 NeoPointsa do najvise1.000 NeoPointsa

slika7

slika8

Takođe mogu biti i novčane i to od $0.50 do $250.

slika9

Osim toga postoji mogućnost da nagrada bude u vidu Gold članstva. Gold članstvo se plaća $90 za godinu dana i, naravno, pruža više mogućnosti u odnosu na Standard.

slika10

Na donjoj slici je prikazana stranica na kojoj se vidi statistika rada i zarade Standard člana (Standard member).

slika11

Na sajtu NB može se daleko više i bolje zaraditi, ako odmah počnete da uključujete direktne saradnike i kupujete – iznajmljujete referale.
Direktni saradnici se učlanjuju putem linka koji je jedinstven za svakog člana. Direktni saradnici su vezani za vas preko vašeg linka i praktično važe za stalno (ili dok ne budu suspendovani zbog neaktivnosti).
Kupovina – iznajmljivanje referala je na vremenski period od 30 dana, po ceni od $0.20 po referalu. Standardni član (Standard member) može da kupi najmanje 3 (tri) referala odjednom, što je 3 h $0.20 = $0.60, a najveći broj je 100, što iznosi $20. Kupovina se može vršiti na svakih 7 dana. Produženje vremena iznajmljivanja referala može biti od 15 dana do 240 dana!


Na sajtu NB možete pratiti rad svojih direktnih saradnika – referala, na stranici kao na slici,

gde vidite nadimak svog direktnog saradnika i njegovu aktivnost, a možete pratiti rad i aktivnost iznajmljenih referala na posebnoj stranici, s tom razlikom što je nadimak člana NB sajta zaštićen i šifriran.

sliak 13

Ukoliko niste zadovoljni aktivnošću iznajmljenog referala, možete ga zameniti drugim referalom po ceni od $0.07, ali s obzirom da se radi o „živim“ ljudima – članovima sajta NB, i da ne možete da birate referale, već šta ih dobijete metodom slučajnog odabira, pitanje je da li će vam se izvršena zamena isplatiti!
Link za učlanjenje vaših novih direktnih saradnika i banneri, dati su na posebnoj stranici vašeg računa na sajtu NB.

slika 14

Na sajtu postoji kalkulator pomoću kojeg možete da izračunate, da li vam se isplati kupovina referala na određeni vremenski period i koliko možete zaraditi ukoliko su iznajmljeni referali minimalno ili maksimalno aktivni.
Na sajtu NB je aktivnost članova definisana brojem klikova. To znači, ako ste standardni član (najniži nivo članstva – isti je free) vaš broj klikova se uvek računa kao 4 klika za sistem iznajmljivanja referala, iako vi u toku dana možete otvoriti i preko 20 oglasa – reklama.
Ukoliko ste uplatili Gold članstvo, broj klikova koji se računa je 6 (šest) klikova. Klik se računa samo ako ste kliknuli na oglas koji je obojen narandžastom bojom.


Uprošćeno.
Ukoliko ste kao standardni član iznajmili (kupili) 100 referala koji su u periodu iznajmljivanja svakodnevno maksimalno aktivni, sajt NB će vam platiti svakodnevnu zaradu za samo 4 klika po referalu, a ukoliko to isto uradite kao ultimate member, dobićete isplatu svakodnevne zarade za 6 klikova po referalu (pritom je sasvim nebitno da li su ti referali svakodnevno imali po 20 klikova na oglase). Kolika je razlika u zaradi možete da videte pomoću pomenutog kalkulatora!

 

3. Isplata sa sajta NeoBux

Minimum za prvu isplatu sa sajta NB je $2.

Minimum za svaku sledeću isplatu se povećava za po $1, sve dok ne dođe do $10. Potom je svaka naredna isplata u minimalnom iznosu od $10. Da zahtevate isplatu sa sajta NeoBux, vaš Payza račun mora biti verifikovan. Ukoliko vam Payza račun nije verifikovan, nemojte ni pokušavati da zahtevate isplatu sa sajta NB (a nemojte pokušavati ni eventualnu uplatu novca na sajt NB), jer ćete biti odbijeni i upozoreni, da zahtevate isplatu na ne verifikovan Payza račun, a što nije u skladu sa propisanim pravilima i propisima sajta NeoBux.
Dakle, ukoliko imate verifikovan Payza račun i minimum od $2 za isplatu sa sajta NeoBux, opcija za isplatu (na kojoj piše your payment) promeniće boju iz sive u zelenu.

slika 16

Klikom na tu opciju, otvara se stranica za isplatu, gde je potrebno pratiti uputstva i izvršiti isplatu. Na njoj je već upisano sve što je potrebno za isplatu koju zahtevate, a na vama je samo da proverite tačnost podataka (e-mail adresu vašeg Payza računa, iznos i sl.) i da potvrdite isplatu. O izvršenoj isplati bićete obavešteni na vašu e-mail adresu.
Za svaku isplatu sa NeoBuxa, za uslugu izvršenja isplate naplaćuje se $1 koji se uvećava i za određeni procenat u zavisnosti od visine tražene isplate. Za traženu isplatu od $5 naplatiće vam $1.14 odnosno, dobićete $3.86 na račun.
Kada opcija referrals promeni boju iz sive u zelenu, to vas sajt NB obaveštava da možete izvršiti kupovinu paketa referala, ukoliko to želite. Da vas podsetim, minimum je 3 referrala po ceni od $0.60 a maksimum 100 referrala po ceni od $20 (za Standard člana).

ZAHTEV ZA ISPLATU ZARADE

Verujem da se i vi sada pitate (kao što sam se i ja pitao kada sam počeo sa radom), kako da dođem do zarađenog novca? Pre pojašnjenja načina isplate sa sajtova koji su obrađeni ovim Uputstvom, želim da vam objasnim kako to ja radim!
Zaradu koju ostvarujem na PTCsajtovima kada ispunim uslov minimuma za isplatu, vršim na Payza račun, koji mi je, naravno, verifikovan. Taj novac zatim prebacijem na sajt NeoBux i koristim ga za kupovinu paketa referala ili produženje vremena iznajmljivanja vrednih referala. Praktično, ovi sajtovi su mi izvor finansija za sajt NeoBux. Kada na sajtu NeoBux ostvarim minimum koji je potreban za isplatu, klikom na opciju your payment, otvaram novi prozor na kojem se nalaze u ponudi tri opcije za isplatu. To su Payza, PayPal i Neteller .

Tu sam se opredelio za opciju Neteller (mora biti verifikovan), a nakon obaveštenja od strane sajta NeoBux, koliko ću od zahtevanog iznosa dobiti na Neteller računu i koliko će biti uzeto za uslugu izvršenja isplate, dajem nalog za izvršenje isplate klikom na opciju za potvrdu isplate. Isplata sa NeoBuxa na Neteller je skoro trenutna (traje par sekundi) i novac vam je odmah dostupan.
Kako je dostupan?
Sa Netellera u toku procesa verifikacije, zahtevajte da vam pošalju Net + MasterCard. Ta kartica izgleda kao na slici ali ima i određenih prednosti. Kartica stiže iz Londona na vašu kućnu adresu, za desetak dana i možete je koristiti za podizanje novca na bankomatu ili za plaćanje robe i usluga!

Shvatili ste da je zarada na sajtovima NeoBux, i mnogim drugim itekako moguća i da je mnogi na planeti već ostvaruju. Naravno da neki zarađuju više, a neki manje. Uspešnost zavisi isključivo od želje, sposobnosti i znanja, ali osim uloženog truda, najvažnija je upornost svakog člana pojedinačno.
Za direktne saradnike vam stoje na raspolaganju svi ljudi na ovoj planeti, koji imaju pristup internetu i nisu već učlanjeni. Samo od vas zavisi, hoće li neko postati vaš direktni saradnik ili ne! Da bi uspeli u ovom poslu i ostvarili solidnu zaradu, uopšte nije bitan broj direktnih saradnika. Bitno je da ste sagledali ukazanu priliku i potencijal koji je pred vama, kao i vaša iskrena želja i pravilan rad, a zarada će doći sama po sebi! Neko od vas će uspeti da preko svog linka za direktne saradnike registruje na stotine pa i hiljade ljudi, a neko će, možda, imatiti samo njih nekoliko. Verujte da samo nekoliko vaših direktnih saradnika može da vam donese mnogo veću zaradu u odnosu na zaradu nekog drugog, koji ima na stotine direktnih saradnika.
To je zato što za vašu zaradu nije bitan ukupan broj direktnih saradnika, već njihov rad, upornost i svakodnevno angažovanje!

Umalo da zaboravim, jednu od veoma korisnih stvari...

Obaveštenje o novom oglasu na sajtu NeoBux instalirani AdAlert daje promenom sajta NeoBux u simbol sa brojem kao i zvučnim signalom po vašem izboru od signala u ponudi. Klikom na simbol, otvoriće se manji prozor sa menijem gde kliknete na broj koji je u kvadratiću odgovarajuće boje i predstavlja obaveštenje o novom oglasu (pozadina broja u kvadratiću može i najčešće će biti narandžasta, siva ili pink). AdAlert se instalira sa sajta NeoBux, izborom opcije AdAlert na dnu stranice, u delu gde je i opcija Terms of Service.

Potrebno je da samo izaberete browser koji koristite od pet ponuđenih (Safari, Chrome, FireFox, Opera ili Explorer) i kliknete na isti. Sačekajte da se izvrši download, a potom ga instalirajte do kraja i kada se završi instalacija, restartujte vaš računar! Podešavanje zvučnog signala vrši se u opciji Personal, a potom u delu AdAlert Settings. Izaberite jedan od ponuđenih zvučnih signala, unesite svoj primarni password i kliknite na save changes. Zvučni signal će se čuti prilikom svakog pojavljivanja novog oglasa. S obzirom da sajt ima oko 20.000.000 članova, morate brzo kliknuti na novi oglas, jer samo najbrži mogu očekivati da njihov klik bude plaćen.

 

4.PRORAČUN ZARADE

Evidentno je, da mnogi misle da se ovde radi o „sitnoj” zaradi. Na prvi pogled i jeste tako! Međutim, kada se malo bolje pogleda i prouče raspoložive mogućnosti zarade, sve izgleda znatno drugačije!
Pa da to pojasnim!

Na sajtu NeoBux

Ukoliko radite sami i ne učlanjujete direktne saradnike preko svog linka, vaša dnevna zarada (ukoliko svakoga dana kliknete na 15 ponuđenih reklama), biće $0.015, što je na mesečnom nivou oko $0.45 a na godišnjem nivou $5.40! Najskromnije! Za prvu isplatu od $2 biće vam potrebno malo manje od pola godine!

slika 18

Ukoliko vremenom (u toku narednih nekoliko meseci) iskoristite mogućnost, da kao Standard član u odobrenom maksimalnom broju učlanite direktne saradnike i kupite referale (300), ali pod uslovom da svi kliknu svakodnevno na samo 4 ponuđenih narandžastih reklama,

slika 19

vaša maksimalna zarada bi bila sledeća: dnevno $6.04, mesečno $181.20 i za godinu dana $2,204.60!
Ukoliko vremenom (u toku više narednih meseci, ili godina) iskoristite mogućnost, da kao Gold član u odobrenom maksimalnom broju učlanite direktne saradnike ili kupite referale (2.000) a pod uslovom da svi kliknu svakodnevno na samo 4 ili 6 ponuđenih narandžastih reklama, vaša maksimalna zarada bi bila sledeća: $120.09 dnevno, $3,602.70 mesečno i $43,832.85 za godinu dana!
A ukoliko pak vremenom (čitajte: u toku narednih nekoliko godina) iskoristite mogućnost, da kao Gold član sa Ultimate paketom u odobrenom maksimalnom broju učlanite direktne saradnike ili kupite referale (4.000) a pod uslovom da svi kliknu svakodnevno na samo 4 ili 6 ponuđenih narandžastih reklama, vaša maksimalna zarada bi bila sledeća: $240.30 dnevno, $7,209.00 mesečno i $87,709.50 za godinu dana!

Zarada na NeoBuxu je više nego primamljiva!

Naravno, u svim ovim primerima, bez obzira na nivo članstva, vi biste od vaših ličnih klikova na vama ponuđene reklame – oglase imali od $7.20 do $30 na godišnjem nivou. Zaradu u hiljadama $ biste dobili od rada iznajmljenih i direktnih referala.

Aktivnost vaših referala se može pratiti sa ove stranice:

slika20


Na prethodnoj stranici koja je namenjena za praćenje aktivnosti referala, bitni su referali koji imaju u periodu iznajmljivanja Avg. iznad 2.000, jer oni vraćaju uloženi novac i ostvaruju zaradu. Referali čija je aktivnost Avg. ispod 2.000 ne vraćaju uloženih $0.20 i predlažem da takvim referalima ne produžavate period iznajmljivanja (kada period iznajmljivanja istekne sajt će vas obavestiti da je vreme isteklo i biće izbrisani sa spiska vaših referala).

654
U početnom periodu, dok još niste u mogućnosti da izgradite grupu od više stotina aktivnih referala, opcija AutoPay treba da bude Enabled a opcija AutoRenew da bude Disabled. Opcija AutoPay – Enabled znači da ste sajtu odobrili, da svakom vašem iznajmljenom referalu automatski produži period iznajmljivanja za jedan dan, pod uslovom da je referal bio aktivan više uzastopnih dana. Sa salda vam se pritom skida iznos novca koji je potreban za period od jednog dana ($0.20/30=$0.0067). Opcija AutoRenew – Disabled, znači da ste sajtu onemogućili, da umesto vas automatski produžava period iznajmljivanja referala. To praktično znači da, ukoliko želite da nekog referala zadržite duže od 30 dana, jer to zaslužuje svojom aktivnošću, produženje perioda iznajmljivanja morate izvršiti vi lično. Ukoliko, primera radi, ostavite ovu opciju otvorenom – enabled i period 15/3, sajt će automatski, bez obzira na aktivnost referala, 3 dana pre isteka, produžiti period njegovog iznajmljivanja za 15 dana i za to vam skinuti sa salda iznos od $0.11.
Takozvano, lično ili ručno produženje perioda iznajmljivanja za referale koji to po vašem mišljenju zaslužuju, vrši se na sledeći način. Kada kliknete na svoj username, otvoriće vam se stranica Summary. Prebacite potrebnu količinu novca u zavisnosti od vremenskog perioda na koji želite da referalu produžite period iznajmljivanja, sa Main Balance na Rental Balance (kliknuti na beli krstić u plavom kvadratiću desno od natpisa Rental Balance), a potom na stranici za praćenje aktivnosti referala (Rented) čekirajte kvadratić za konkretnog referala a koji se nalazi desno od šifre referala, u poslednjoj koloni. Na dnu stranice će se otvoriti nova opcija sa pitanjem šta hoćete da uradite sa čekiranim referalom. Tu izaberete vremenski period na koji želite da produžite period iznajmljivanja i klikom na opciju za dalju proceduru završite započetu radnju.

Dakle, ukoliko vam se sviđaju ovi proračuni Neobux sajta, odmah počnite da učlanjujete svoje direktne saradnike i kupujete referale! Dovoljno je samo jos da kliknete na link ili sliku ispod...

http://www.neobux.com/?r=ankicmilan NEOBUX - KING PTC


Pa izvolite i sa srecom ....

funny gifs

P.s. ovako izgleda moj kraj dana .... 


 

 

 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
   
Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Payoneer

Libertagia

Whitepinsplus

 

Free counters! 

 

 

 

 

 

 

8

PaidVerts

6

Traffic Exchange with 820,000+ members

5

1