Let me show you how!1
 
             
BEST PTC

- Neobux
- Trafficmonsoon
- Paidverts
- Ojooo
- Clixsense
- Easyhits4u

Top lista najboljih

1. Neobux
2. Trafficmonsoon
3. Ojooo
4. Paidverts
5.. Clixsense


 

Create Multiple Income Stream for FREE 

Moj savet je da otvorite dva pretrazivaca sa po dva taba, zatim otvorite 4 sajta koji plaćaju po kliku, na svakom kliknete na po jednu reklamu i na svakih 5-30 sekundi dobijate 4 ili vise centa

Zapamtite kada udjete na sajt koji vam nudi linkove za zaradu, kliknite na samo jednu reklamu (sem kod Nsebux-a) !!!

Dozvoljeno je otvoriti nekoliko različitih sajtova(u isto vreme)i kliknuti na po jednu reklamu.

 

Svaki dan je dovoljno pola sata do sat vremena da odvojite a da se ne mučite puno i imaćete sigurnu zaradu od 50-60 dolara posle par meseci.

Kao pocetnik ako imaš 0,10 centi dnevno mesečno ćeš zaraditi 3$ u proseku po sajtu. Sa svakim referalom kog angazujes zarada se uvecava.

Ako imaš 20 referala koji kliknu po 10 puta ti zaradjuješ 2$ dnevno! Naravno nije lako naci aktivne referale.

To je nedeljna zarada od +-15 dolara!

Posle nekog vremena mesečna zarada bi tada bila oko 60$ po sajtu!

Ovo nije lako zaradjeni novac, morate uložiti mnogo truda,vremena i napora da bi ovo zaživelo. Ali kada razradite počećete lepo zaradjivati.

Mnogi ljudi pitaju zašto bi neko platio 0,01 cent po kliku?

Postoje sajtovi koji bi želeli da veštačkim putem sebi naprave dobar rejting posećenosti. Uglavnom su to marketinške kompanije koji posle lakše prodaju svoje uskuge, mada u vecini slucajeva su to bas i PTC sajtovi koji se reklamiraju kod svoje konkurencije! (P-pay T-to C-click)

Važno upozorenje

Nemojte se nikako prijavljivati više puta na isti sajt, sa istog računara – kompjutera, sa istim ličnim podacima i uz korišćenje istog internet provajdera! To će za posledicu sigurno imati blokiranje i brisanje vaših računa koje ste otvorili na sajtu, kao i zabranu ponovnog prijavljivanja na tom sajtu od nekoliko meseci ili čak trajno!
Nemojte misliti da ste uspeli da ih prevarite, jer programi koji se koriste za rad PTC sajtova otkrivaju svaki pokušaj prevare i mogu vas automatski staviti na „crnu listu“. Zatim je na administratoru sajta da odluči, hoće li vas odmah suspendovati ili će dopustiti da radite i njima zarađujete. Suspendovaće vaš nalog najkasnije kada budete zatražili prvu isplatu i obavestiti vas pritom, da ste prekršili uslove sajta koje ste prilikom prijave prihvatili.

 1

777

1

Play Games

Free counters! 

 

POSAO OD KUCE - WORK FROM HOME

    1

za englesku verziju kliknite ovde

ili za banere HERE

for english click HERE

 

UVODNA REČ :

Pocnite bez ulaganja!! Odličan dodatni posao od kuće.

Zarada na internetu je nešto novo na ovim prostorima. Mnogi o tome nemaju pravu informaciju pa zbog toga najčešće rad i zaradu na internetu smatraju prevarom, gubljenjem vremena i sl.

Na inernetu postoji bezbroj ponuda za laku zaradu novca.Nazalost vecina tih ponuda je lazna a ponekad i skupocena,posto pojedini "poslovi" zahtevaju i poneko pocetno ulaganje da bi se zaradilo! 
Cuvajte se prica "Zaradjujem dnevno hiljadu evra-dolara i sada cu samo vama odati tajnu kako da i vi zaradite bar upola tog novca"!? Stvarno realno,ko ce vam odati tajnu, svako bi je zadrzao samo za sebe a ako je i zna, za neki odredjeni iznos barem ?
Klasicna PREVARA!

Zaradjujemo klikajući na reklame, tj, otvorimo reklamu, pričekamo da prodje od 3 do 30 sekundi i kada istekne taj period , pojavi se mala kvačica da je sve ok ili se pojave brojevi koje treba da uparite, zatim zatvorite reklamu i otvorite drugu. Svaki dan dobijete 10-20 novih reklama, u zavisnosti koji sajt posecujete. Po svakoj reklami dobijete od 1 cent do nekoliko desetina centi... i tako sakupljate novac. Vec posle skupljenih 5 ili 10 dolara mozete ih prebaciti na svoj racun.

Prilikom registracije dobijete link preko kojeg možete pozvati REFERALE, uz njihovu pomoć ostvarićete extra profit. Takodje možete iznajmiti ili kupiti referale.Direct Referrals

Ja vam savetujem da budete uporni i pametno da uložite svoj novac koji zaradite kliktanjem i za par meseci doćićete do momenta da vam je zarada od 100-500 dolara mesecno! Napomena nemojte odmah iznajmljivati referale, jer su kod pocetnika oni skupi a vi nemate neki od unapredjenih naloga kao sto su GOLD , PREMIUM, ULTIMATE i sl. Savetujem vam da unapredjenje naloga radite tek nakon 150 do 240 dana, kada nakupite direktne referale i sakupite novac kojim cete to i sprovesti ! Naravno sve je lakse i brze ako zelite da ulozite neki sopstveni novac kojim raspolazete. Bilo kakvo pitanje ili su vam potrebne dodatne informacije mozete slobodno pisati na:

pitanja@posao-odkuce.com 1x1.trans PTC Watch List 222

Pre nego pocnete sa kliktanjem morate da otvorite nalog na nekom od sledecih sajtova :Payza.com, Neteller.com i Paypal.com (koji trenutno ne funkcionise za isplate u Srbiji) , kako bi ste zaradu sa svih sajtova slivali na neki od tih racuna. Neophodno je da na tim nalozima ostavite vase ispravne podatke da bi mogli podici novac cekom ili putem narucene bankovne kartice...

221

Top PTC

..... IZBOR NAJBOLJIH SAJTOVA ZA ZARADU

 
Konvertor
1
Prebacite latinicu u cirilicu i obrnuto
Saturday, October 31, 2015 9:48 AM

INTERNET BANKE

29

34

56

78

Uputstva i strategije:

Neobux

Paidverts

Easyhits4u

Payza

Paypal

Egopay

Neteller

Globallshare

Payoneer

Libertagia

Whitepinsplus

 


1

1x1.trans Legit PTC List
NEOBUX

Neobux Je najbolji PTC sajt osnovan 2007.proverno isplacuju i jedan od mojih omiljenih, dnevno na njemu možete sami zaraditi samo kliktanjem do 0,20 $ + na referale ako ih imate, dnevna zarada može dostići 2-3 dolara (u mom slučaj-u). Neobux ima neverovatno dobru podršku i sve je popularniji u svetu online zarade jer je sigurna isplata.Možete čak dobiti i masterkarticu preko koje ćete podizati keš. Minimum za podizanje je 2 $...

za dobru isplatu dugogodisnjeg clana pogledajte ovde

registracija za Neobux. kliknite ovde


PAIDVERTS

231

Paidverts je jedan od mojih naj omiljenih sajtova, malo je poseban, da bi odgledao reklamu prvo moras odstikliras 3 reda neke reklamne poruke, tada otvara link i ti zaradjuješ novac, minimalna isplata je 10$ a dnevno dobijate 8 linkova + 8BAP linkova, koji su veoma bitni za podizanje zarade od reklame, mozete dobiti i reklamu od 50$. .Odlicna je zarada. Takodje,registrovanjem automatski postajete clan mytrafficvalue.com gde mozete dalje plasirati zaradjeni novac kroz MTV gde za svaki 1$ dobijate 1.86$ posle 2 3 meseca ili kupovinom akcija - share..

.

1

registracija za Paidverts kliknite ovde

Paidverts je nastao iz Mytrafficvalue tako da zarada sa Paidvertsa automastski se prenosi na Mytraffic i obrnuto. Na mMytraffic imate puno opcija za dalje ulaganje kroz berzu-kupovinom akcija ili u druge programe koji na duze staze takodje donose prihod.

MYTRAFFICVALUE

registracija za Mytrafficvalue kliknite ovde 

 

Trafficmonsoon

Jednostavno klikajte i surfujte kupit paket za 50$ sa 1000 pregleda vaseg linka nakon 55dana dobijate 55$ nazad...

 


EASYHITS4

Easyhits4u je takodje jedan od vecih sajtova koji nude klikove za novac, odnosno odličan je za surfovanje, svakim klikom dobijate kredite koje koristite za postavku svojih linkova, banera, tekstova. Preporučujem ga za konekciju sa ljudima radi razmene iskustava i samoreklamiranje...Dnevno preko njega dobijam po par referala po sajtu...

registracija za Easyhits4u kliknite ovde


TWICKERZ

Jos jedan u nizu sigurnih sajtova , gde je sigurna isplata ,minimalna isplata je1.5$... Samo vam treba strpljenje, referali i zaradjujte...

registracija za Twickerz kliknite ovde

CUPBUX

Cupbux je takodje jedan od novijih sajtova (Jul 2014.) koji nude klikove za novac, prenutno su u velikoj expanziji kod njih je minimalna isplata 2$. Trenutna promocija, nudi se 100 iznajmljenih referala besplatno prilikom registrovanja. Za 40dana moj racun izgleda ovako : earned so far 81.345$ . Svu ovu dosadanju zaradu sam iskoristio za iznajmljivanje referala i nadogradnju... tako da imam 300referala i nalog je na membershiP -GOLDEN GOALKEEPER.Tako da od sada mi je dnevna zarada oko 4$ pa navise ...

registracija za Cupbux kliknite ovde

CLIXSENSE

ClixSense je takodje jedan od vecih sajtova, broji preko 3miliona clanova i nude klikove za novac, prenutno su u velikoj expanziji kod njih je minimalna i sigurna isplata 5$. Po kliku na reklamu prvo teba kliknutoi na slicicu na kojoj se nalazi neka maca...

registracija za ClixSense kliknite ovde

GRANDBUX

 

Grandbux Je jedan od novijih sajtova za zaradu kliktanjem, minimalna isplata je 5$, isplaćuje se u preko Payza, PayPal i EgoPay racuna . Samo je potrebno da otvorite besplatan nalog,malo klikcete i onda je vasa sigurna isplata . Na 1je mestu na liksti na kojoj glasaju clanovi svih PTC sajtova.. Odlicna zarada preko interneta..

registracija za Grandbux kliknite ovde

OJOOO

Ojooo je takodje jedan od vecih sajtova koji nude klikove za novac, odlicna je zarada i trenutno su u velikoj expanziji kod njih je minimalna i sigurna isplata 9$. Imam preko 5miliona korisnika.

registracija za Ojooo kliknite ovde

QOINPRO

QoinPro

The QoinPro Platform je napravlljen Decembera 2013 .

 Jos od 2009 vrednost 1 BTC je rasla million puta od $0.0001 do nepunih $1000 USD.

Sa QoinPro vi mozete da sakupljate bitcoine besplatno . Odlicna zarada preko interneta

Jednostavno se  sign-up i dobijate BIT  coins svaki dan na vas racun. ili kliknite ovde

 

BUXLEADER

1

Leaderbux je jedan od perspektivnijih sajtova za zaradu kliktanjem, trenutno ima najveći porast članova, 3$ je minimalna isplata a dnevno ima oko 30 linkova za kliktanje. Preporucujem ga kroz "mini jobs" reklamirate svoje referal linkove za druge sajtove.

registracija za Leaderbux kliknite ovde

ADF.LY

 

Adfly je "doktor" za linkove, odnosno u njemu konverujete svoje ref.linkove u adfly link i kada vam neko na njega klikne otvara se reklama nakon koje se gore desno ide na SKIPi otvara se vasa reklama i vi od toga dodatno zaradjujete po svakoj poseti adfly linka.

Za registraciju na Adf.ly kliknite ovde

GAS - GLOBALLSHARE

    https://www.globallshare.com/en-gb/2771009.html

 

- zaradi dnevno izmedju 20 i 30$ .

Ovo je procenjena vrednost 1 akcije odnosno 1 share u $  . Zaradite 1share dnevno. Procenjuje se da ce dividenda iznositi oko $ 2,5 / 1 udeo(akcija) mesecno . Više Share, više novca. Pridružite mi se i zaradite svoje akcije i dividende. Koristite sledeću vezu da pozovete svoje prijatelje na društvenom umrežavanju GlobAllShare. . Vaš link pozivnicu možete da delite tako što ćete kliknuti na SHARE-dugmadi .Sve što treba da uradite je da pozovete svoje prijatelje i poznanike da se uclane u GlobAllShare . Ako ste pozvali 5 vaših prijatelja uspešno, dobićete 1 GlobAllShare odmah. Akicje možete dobiti i nakon toga kada neko od vasih poznanika pozove svoje poznanike na uclanjenje, kroz 7 nivoa svako od vaših prijatelja uspesno realizuje 5 pozivnica takođe ćete dobiti više 1 GlobAllShare udeo.

Od 20/10/2014 GlobAllShare širom sveta društvena mreža će biti na raspolaganju i isplata dividendi (02.01.2015.)nakon počinje kao i eventualna trgovina akcijama GAS (01.02.2015.).

852

Za pridruzivanje drustvenoj mrezi Globalshare klikni ovde

GLOBAL-OILMATRIX

Global-oilmatrix

Ovaj sajt daje 10$ besplatno prilikom registracije kao podsticaj za početak. Možete da proverite ovaj matrix program . Isplacuju share dividendu svakih 8 sati bez greske . Nema prodaje, nema surfanja i nema potrebe za regrutovanjem. Dok vi obavljate svoje druge aktivnosti vaša se komisija kotrlja na svakih 8 sati. Možda ćete želeti da saznate više ovde. Možete se prikljuciti na ovaj matrix jer ne troši vaše vreme

Join me, kliknite na sliku gore--- ili ovde

GlobaladShare

GlobaladShare

0

Ovo je program kojem sam se pridružio pre 4 meseca! On ima veliki potencijal! Minimalna investicija je samo $ 5 za Mini pack i možete koristiti svoju zaradu za nadogradnju i investiranje u $ 10 Turbo pack . U GlobalAdShare, 100% od profita dele ostali članovi. Ne postoji obaveza da se klikne na oglase, niti je potrebno da se nalaze noive preporuke-referali, ali kada to uradite, možete da povećate svoj prihod značajno kao što ćete zaraditi 10% provizije na uplate od strane vaših referala! U stvari, čak i sa samo 50 referala, ja već povlačim +- 10 $/ na dan! Odlicna zarada putem interneta. Da se pridruzite kliknite ovde

Banner1

LETS-HAVE-CASH

 

1

11     

LIBERTAQIA

-zaradite 3$ dnevno

Za detaljnije objasnjenje dovoljno je da samo kliknete ovde

Za uclanjenje kliknite ovde

 

Scarletclicks

 

Sajt sa sigurnom minimalnom isplatom od samo 0.3$, trebaju vam jos samo referali i Odlicna zarada preko interneta je tu...

Samo jos da kliknete za registraciju ovde

LEGACYCLIX

 

Udjite u egipatsku PTC avanturu i zaradite, minimalna isplata je sa zaradjenih 4$ na procesor placanja Paypal ili Solidtrustpay...

Odlicna zarada preko interneta

Za registraciju samo kliknite ovde

3DCLIX

 

Kliknite na sliku ili ovde

Jos jedan novi PTC sajt , dnevno se moze zaraditi 0.06 bez referala, sa njima sve se povecava. Dobra stvar je da prvih 15000 clanova dobija od administratora 2$ purchase koje mozete iskoristiti za uzimanje credita za banere ili da kupite 10 referala.

 

Traffic Magician

 

Odlican sajt za surf i reklamiranje svojih stranica, vrlo jednostavan za upotrebu...

Za registraciju samo kliknite ovde

 

Ibosocial

Pridruzite se i razmenjujte iskustva , unesite link ispod

http://www.ibosocial.com/ankicmilan

ibosocial

ili za registraciju samo kliknite ovde

PAYONEER

Porucite svoju platnu karticu i zaradite 25еуро,spremite samo skeniranu licnu kartu ili pasos i onda kliknite na sliku ispod i pratite uputstvo ...

2

ili kliknite ovde

a za mnogo deteljanije uputstvo kliknite ovde

DIGADZ

Novi naslednik paidverts-a

Vreme je novac!
Reklama koja utiče na Vaš Poslovni zivot !?
Zelite veliki broj posetilaca na vaš sajt i da stvorite beskonacan profit .
Sada je i to lako kao 1,2,3. Samo kliknite na sliku ili ovde

DigAdz je veliki projekt vlasnika i administratora stranice Adbonuz,poštenog i poznatog čovjeka u svijetu internet zarade.

Stranica je napravljena na potpuno unikatnoj skripti a koncepcijski će biti vrlo slična PaidVertsu.Stranica  je već u startu izazvala veliki interes investitora - što znači priliku za izvrsnu zaradu članova a pogotovo onih koji se uključe sada u startu rada stranice.


Uuplate-isplate već od $1 i to preko svih najvažnijih platnih procesora: PayPal, STP, PM i EgoPay. 

Zarada od referala je kao i kod PaidVertsa 10% od kupovine oglašavanja i 5% od ostvarenih klikova.

PUNO JEDNOSTAVNIJE OD PAIDVERTSA

   BEZ COPY-PASTE TEKSTA

 Program je u pre-launchu a već je skupio 18.500 članova u samo 10 dana.

 

Create Multiple Income Stream for FREE

Whitepinsplus

Neverovatna zarada za jednostavan posao .

whitepins+

Nemacka kompanija WhitePins+ je platforma koja vam predstavlja proizvode mnogih kompanija, koje zele da cuju misljenje o njihovim proizvodima.Kao istrazivac trzista vas zadatak je da ocenjujete slike proizvoda klikom na sliku koja vam se vise svidja. Na to ce te potrositi samo par minuta dnevno, a pocetna zarada je 2evra .zatim 3 , pa 4 pa 6 pa...
http://www.whitepinsplus.com/


Ovde je i filmić kako se to radi: http://youtu.be/VrzAZ0xzdGo

detaljno uputstvo za rad kliknite ovde ....

Vidimo se tamo, za registraciju samo kliknite ovde

 

Free counters! 

 

ZA ENGLESKU VERZIJU KLIKNITE NA :

 

2

3

3

123456

P T C

 

 

Banner4

za englesku verziju kliknite ovde

for english click HERE en

 

 

 

 

1


 
 
Copyright © 2014. www.posao-odkuce.com All rights reserved
 
1  
2

1

2

8

7

8

PaidVerts

6

Traffic Exchange with 820,000+ members

5

1